Spela på sport

När man satsar pengar så finns det som du säkert redan förstått en mängd olika områden att spela på. Du kan till exempel satsa pengar på vem du tror vinner Melodifestivalen eller tar hem Nobelpriset i litteratur. Det vanligaste området att spela på är dock sport av olika slag. Det finns idag en mängd olika spel att välja mellan om man vill satsa pengar på sport av olika slag.

Välj rätt vinnare i dagens match

Fotboll är en av de sporter där det finns överlägset flest spel att välja mellan. Förutom slutresultat i en match kan du inom sporten spela på statistikspel där det gäller att välja ut den spelare som du tror kommer göra flest mål under en match eller kanske under en hel turnering. Inför stora fotbollshändelser som fotbolls-EM eller VM så erbjuder spelbolagen en mängd med udda spel där man med lite tur kan plocka hem stora summor pengar på de mest bisarra händelserna.

Trots denna bredd av spel så är det ändå spelen där du ska välja rätt vinnare som är populärast. Här burkar man inte spela på en enstaka match, utan på ihopsatta spel där det gäller att gissa rätt i fler amatcher som spelas inom en och samma tidsperiod. Ett relativt nytt spel inom detta område, men som på kort tid fått stor popularitet är Betssons spel EttKryssTvå. Här gäller det att i tretton matcher som spelas under en och samma dag välja ut de lag som du tror kommer vinna de olika matcherna.

Att spela på ett så pass populärt spel kan ibland ha en negativ effekt i form av att man tvingas dela sin vinst med många andra spelare. Ibland är det så pass många som vinner att vinsten blir minimal, eller i värsta fall uteblir helt. Spelar du på Ett kryssTvå är du dock garanterad en vinst om du får 10 rätt eller fler, vilket skiljer spelet från konkurenterna. Dessutom kan du redan innan du spelar se den möjliga vinstsumma som du kan plocka hem.